Skip to content
Wij bieden zorg in: Leiden•Leiderdorp•Oegstgeest•Warmond•Rijnsburg•Valkenburg•Voorschoten•& omgeving• 071 589 8078Aanmelden

Sadiye Demir, Verloskundige

BIG-nummer: 69064221003

Mijn naam is Sadiye Demir, woonachtig in Leiden, moeder van 2 gezonde jongens  Ik ben afgestudeerd in 1992 als verloskundige en heb eerst vijf jaar werkervaring opgedaan als klinisch verloskundige in het buitenland.  Sinds april 2008 ben ik werkzaam als verloskundige en praktijkhouder bij Verloskundigenpraktijk Merenwijk.

Wat de vak verloskunde voor mij echt mooi maakt is de verscheidenheid aan vrouwen die wij mogen begeleiden, de kracht die zij laten zien en de puurheid van de natuur zelf. Voor mij is het  begeleiden en bijstaan van jou en je partner tijdens deze  bijzondere gebeurtenis in jullie leven een voorrecht. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten, te leren kennen en te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed.

Denise van den Berg, Verloskundige

BIG-nummer: 99927174403

Ik ben Denise van den Berg, woonachtig in Oegstgeest en waarnemend verloskundige in Leiden en omgeving. Ik geniet van dit beroep omdat ik veel verschillende mensen ontmoet en bijzondere momenten mag meemaken. Het is voor mij belangrijk dat vrouwen weten en voelen dat ze niets ‘moeten’. Het gaat namelijk over jouw lichaam en jouw / jullie (ongeboren) kind. Mijn taak als verloskundige is ervoor zorgen dat je de juiste en volledige informatie hebt en ondersteuning krijgt bij de vele keuzes waar je voor komt te staan. Die keuzes zijn voor iedereen anders en afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Ook bij moeilijke momenten sta ik voor je klaar, bijvoorbeeld als de zwangerschap eindigt in een miskraam of er iets niet gaat zoals je had gehoopt.
Deze praktijk sluit mooi aan bij mijn visie op de zorgverlening waarbij de (zwangere) vrouw centraal staat in de gehele zorg. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en te begeleiden in het proces vanaf kinderwens tot en met de kraamtijd!

Nadine Vos

Nadine Vos, Verloskundige

BIG-nummer: 89931250603

Ik ben Nadine Vos en ik ben geboren en opgegroeid in Maastricht. In juni 2022 ben ik verhuisd richting het westen van Nederland en sindsdien werk ik met veel plezier als waarnemend verloskundige in Leiden en omgeving. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij verloskundigenpraktijk Merenwijk. Ik houd van reizen, sporten, koken en tijd doorbrengen met mijn familie en vriendinnen. Mijn grootste passie is verloskunde. Het begeleiden van zwangerschap en geboorte is in mijn ogen het mooiste wat er is en ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken. Door jullie wensen mee te nemen in het hele proces  hoop ik dat ik mag bijdragen aan een positieve ervaring van deze mooie gebeurtenis! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Back To Top
Translate