Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Hiermee willen we u als bezoeker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter kunnen laten aansluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen we informatie over het gebruik van onze website. In ons privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen.

  • Home
  • Praktijkgegevens
  • Wie zijn wij?

Sadiye Demir

sadiye_demirBeste zwangere mijn naam is Sadiye Demir.

Ik ben Moeder van 2 prachtige jongens.

Ik ben in 1992 afgestudeerd als verloskundige in het buitenland. Na mijn opleiding heb ik vijf jaar in verschillende ziekenhuizen op de  verloskamers gewerkt als klinisch verloskundige. In 1997 besloot ik om weer terug naar Nederland te emigreren. Al snel kwam ik erachter dat mijn diploma hier in Nederland niet erkend werd, dit was zeker geen reden om mijn passie voor verloskunde op te geven. Daarom ben ik opnieuw gestart met mijn opleiding tot verloskundige. Ik heb deze opleiding met succes en met veel plezier afgerond in 2005 in België. Vanaf het jaar 2006 tot en met april 2008 heb ik met veel plezier mogen waarnemen als zelfstandig verloskundige in Leiden.

Per 01 april 2008 heeft de Verloskundigenpraktijk Merenwijk zijn deuren geopend voor alle zwangere vrouwen in de Merenwijk, Leiderdorp, Leiden en omgeving.

Iedere zwangerschap, bevalling en kraambed is van beginsel een natuurlijk proces. Toch is en blijft het iedere keer een individuele beleving , elke zwangerschap, bevalling en het kraambed wordt anders beleefd.

Ondanks dat ik al jaren als verloskundige heb gewerkt, blijf ik de dynamiek rondom de zwangerschap, bevalling, kraambed en het transitie proces naar ouderschap bijzonder vinden. Elke mens is uniek en als verloskundige vind ik het belangrijk om de begeleiding zo veel mogelijk aan te sluiten op de wensen van de client en haar partner.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en te begeleiden gedurende deze bijzondere periode.

BIG: 69064221003
AGB Code: 08002794

Julia de Munck

Julia_de_Munck

Beste zwangere,

Mijn naam is Julia de Munck. Ik ben opgegroeid in Leiden en woon hier nu nog steeds met veel plezier samen met mijn vriend, hond en drie katten.

Op de middelbare school verwonderde ik mij al over het feit dat uit twee cellen een complete baby kon ontstaan. Deze bewondering ervaar ik nog regelmatig. Ik ben sinds 2017 afgestudeerd als verloskundige. Het mooie aan mijn vak vind ik dat ik toekomstige ouders kan begeleiding bij een belangrijke gebeurtenis in hun leven: het krijgen van een kind.

Belangrijk hierbij vind ik dat ouders de regie hebben. Ik zie het als mijn voornaamste taak om ouders volledig te informeren en te ondersteunen bij het maken van keuzes. De kleinschaligheid van Verloskundigenpraktijk Merenwijk e.o. maakt dat ik voldoende tijd en ruimte heb om deze begeleiding te bieden.

Naast dat ik verloskundige ben, volg ik momenteel ook de opleiding tot Lactatiekundige. Naar alle waarschijnlijkheid zal ik deze opleiding eind 2019 afronden. Mocht u in de zwangerschap specifieke vragen hebben over borstvoeding (bijvoorbeeld i.v.m. een vorige ervaring) of hierbij in het kraambed extra begeleiding nodig hebben, dan sta ik graag voor u klaar!

Julia de Munck

BIG: 69923026303
AGB Code: 08100721

 

Denise van den Berg, verloskundige

Julia_de_Munck

Beste (aanstaande) ouders,

Ik ben Denise van den Berg, waarnemend verloskundige in Leiden en omgeving. Ik geniet van dit beroep omdat ik veel verschillende mensen ontmoet en bijzondere momenten mag meemaken.

Het is voor mij belangrijk dat vrouwen weten en voelen dat ze niets ‘moeten’. Het gaat namelijk over jouw lichaam en jouw / jullie (ongeboren) kind. Mijn taak als verloskundige is ervoor zorgen dat je de juiste en volledige informatie hebt en ondersteuning krijgt bij de vele keuzes waar je voor komt te staan. Die keuzes zijn voor iedereen anders en afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften.

Ook bij moeilijke momenten sta ik voor je klaar, bijvoorbeeld als de zwangerschap eindigt in een miskraam of er iets niet gaat zoals je had gehoopt.

Ik ken Verloskundigenpraktijk Merenwijk al erg goed door meerdere stages die ik bij de praktijk heb gedaan. We delen dezelfde visie op de zorgverlening waarbij de (zwangere) vrouw centraal staat.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en te begeleiden in het proces vanaf kinderwens tot en met de kraamtijd!

Caroline Hartman

Caroline Hartman

Caroline Hartman is sinds augustus 2019 in de praktijk werkzaam is als waarnemend Verloskundige.