Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Hiermee willen we u als bezoeker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter kunnen laten aansluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen we informatie over het gebruik van onze website. In ons privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen.

  • Home

Sadiye Demir

sadiye_demirBeste zwangere mijn naam is Sadiye Demir.

Ik ben Moeder van 2 prachtige jongens.

Ik ben in 1992 afgestudeerd als verloskundige in het buitenland. Na mijn opleiding heb ik vijf jaar in verschillende ziekenhuizen op de  verloskamers gewerkt als klinisch verloskundige. In 1997 besloot ik om weer terug naar Nederland te emigreren. Al snel kwam ik erachter dat mijn diploma hier in Nederland niet erkend werd, dit was zeker geen reden om mijn passie voor verloskunde op te geven. Daarom ben ik opnieuw gestart met mijn opleiding tot verloskundige. Ik heb deze opleiding met succes en met veel plezier afgerond in 2005 in België. Vanaf het jaar 2006 tot en met april 2008 heb ik met veel plezier mogen waarnemen als zelfstandig verloskundige in Leiden.

Per 01 april 2008 heeft de Verloskundigenpraktijk Merenwijk zijn deuren geopend voor alle zwangere vrouwen in de Merenwijk, Leiderdorp, Leiden en omgeving.

Iedere zwangerschap, bevalling en kraambed is van beginsel een natuurlijk proces. Toch is en blijft het iedere keer een individuele beleving , elke zwangerschap, bevalling en het kraambed wordt anders beleefd.

Ondanks dat ik al jaren als verloskundige heb gewerkt, blijf ik de dynamiek rondom de zwangerschap, bevalling, kraambed en het transitie proces naar ouderschap bijzonder vinden. Elke mens is uniek en als verloskundige vind ik het belangrijk om de begeleiding zo veel mogelijk aan te sluiten op de wensen van de client en haar partner.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en te begeleiden gedurende deze bijzondere periode.

BIG: 69064221003
AGB Code: 08002794