Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Hiermee willen we u als bezoeker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter kunnen laten aansluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen we informatie over het gebruik van onze website. In ons privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen.

Sadiye Demir

sadiye_demirBeste zwangere mijn naam is Sadiye Demir. Ik ben in het jaar 1992 in Turkije afgestudeerd als verloskundige, ik heb 5 jaar lang in verschillende ziekenhuizen en thuispraktijken gewerkt. Ik ben in het jaar 1997 weer terug gekomen naar Nederland om mijn beroep hier verder te kunnen uit oefenen.

Al snel kwam ik erachter dat mijn diploma hier in Nederland niet erkend wordt, dit was zeker geen reden om mijn passie voor verloskunde op te geven. Dus ben ik opnieuw gestart met mijn opleiding en dat heb ik ook met alle succes en plezier afgerond in het jaar 2005 in België. Vanaf het jaar 2006 tot en met april 2008 heb ik met veel plezier mogen waarnemen als zelfstandig verloskundige bij verloskundige praktijk J.C. van de Ven-Lok. Bij deze mijn dank en respect voor Mevr. van de Ven-Lok die 40 jaar met hart en ziel heeft gewerkt als verloskundige in de Merenwijk in Leiden. Per 01-04-2008 heb ik de praktijk overgenomen en ik zal haar werk met veel vreugde en passie voortzetten.

Met vriendelijke groeten,
Sadiye Demir