Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Hiermee willen we u als bezoeker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter kunnen laten aansluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen we informatie over het gebruik van onze website. In ons privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen.

Julia de Munck

Julia_de_Munck

Beste zwangere,

Mijn naam is Julia de Munck. Ik ben opgegroeid in Leiden en woon hier nu nog steeds met veel plezier samen met mijn vriend, hond en drie katten.

Op de middelbare school verwonderde ik mij al over het feit dat uit twee cellen een complete baby kon ontstaan. Deze bewondering ervaar ik nog regelmatig. Ik ben sinds 2017 afgestudeerd als verloskundige. Het mooie aan mijn vak vind ik dat ik toekomstige ouders kan begeleiding bij een belangrijke gebeurtenis in hun leven: het krijgen van een kind.

Belangrijk hierbij vind ik dat ouders de regie hebben. Ik zie het als mijn voornaamste taak om ouders volledig te informeren en te ondersteunen bij het maken van keuzes. De kleinschaligheid van Verloskundigenpraktijk Merenwijk e.o. maakt dat ik voldoende tijd en ruimte heb om deze begeleiding te bieden.

Naast dat ik verloskundige ben, volg ik momenteel ook de opleiding tot Lactatiekundige. Naar alle waarschijnlijkheid zal ik deze opleiding eind 2019 afronden. Mocht u in de zwangerschap specifieke vragen hebben over borstvoeding (bijvoorbeeld i.v.m. een vorige ervaring) of hierbij in het kraambed extra begeleiding nodig hebben, dan sta ik graag voor u klaar!

Julia de Munck

BIG: 69923026303
AGB Code: 08100721