Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Hiermee willen we u als bezoeker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter kunnen laten aansluiten op uw behoeften. Met behulp van cookies verzamelen we informatie over het gebruik van onze website. In ons privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen.

  • Home
  • Praktijkgegevens
  • Stagiaires in onze praktijk

Stagiaires in onze praktijk

Nieuws

Verloskundigenpraktijk Merenwijk is sinds kort ook te vinden op facebook. 

Studenten:
In 2017 en 2018 zal er vier keer een student verloskunde met ons meelopen in de praktijk.

 

Waarneemster:
Sinds november 2016 is Iris bij ons werkzaam als vaste waarneemster.

Mijn naam is Iris Baaima en ik ben vaste waarneemster van de praktijk. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan in Den Haag en inmiddels sinds november 2016 werkzaam in de Merenwijk. 

Van jongs af aan wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Altijd heeft een zwangerschap en de kracht van het lichaam mijn interesse gewekt. Het is bijzonder om bij deze momenten aanwezig te zijn in het leven van een vrouw en partner. Het werk is nooit hetzelfde en dit maakt mijn vak zeer uitdagend. Mijn doel is daarom ook om een zo optimale zorg te bieden afgestemd op de wensen en de behoefte van vrouw en partner.  

Als waarneemster kun je mij tegenkomen tijdens spreekuur, bevalling en kraamvisites.

 

Op 19 januari 2012 is Cooperatie LEO opgericht. Een samenwerkingverband van de dertien verloskundigenpraktijken van Kring Leiden e.o. om efficiënter samen te werken met de verloskundigen onderling, maar ook met gynaecologen en huisartsen. Namens verloskundigenpraktijk Merenwijk was Sadiye aanwezig om haar handtekening onder deze samenwerking te zetten tijdens de feestelijke oprichting in Brasserie Park in Leiderdorp.